Håll dig borta från dessa i veckan.

Stockholmsklubbarna som har öppet under midsommarveckan

Stina Vickhoff 15:51 22 Jun 2016

Blir du lite äcklad av tanken på att fira klassisk midsommar vid havet  med nubbe, sill och regn? Lugn, vi har hittat Stockholmsklubbarna som tar hand om dig istället.

TORSDAG

Zara Larsson på Debaser Medis
Ärligt talat, är inte Zara Larsson mer tippad att spela i typ Globen? Men skit i det. Det är värt att vara en trött jävel på midsommar för att kunna skjuta ut dig till Lush Life dagen innan.

Turn Up Thursdays med Alex & Tina #2
Ingen närmare beskrivning nödvändig, bästa stället att tillbringa torsdagen på är Stockholms trevligaste terrass Kåken. 

FREDAG

Midsommarnatten
Troligtvis ett rejv i en skog någonstans i Stockholm, varför krångla till det, liksom? Du är inte ensam om att vilja fly kransar och nubbe, det är cirka tretusen attendings redan.

Midsommar på Södra Bar
Södra Teatern ställer till med (o)traditionellt firande på terrassen med Stockholms bästa utsikt. Håll Käften Och Dansa plus Hasan Ramic ger dig allt annat än violinmusik och små grodorna, hoppas vi.

Bernsterrassen
Good old Berns, självklart finns de där för en även på midsommar. Kool DJ Dust även kallad Daniel Savio står för musiken denna afton.

LÖRDAG

Im on A Roof! på Slakthuset
Rimligtvis är du jättepigg på livet och alkohol dagen efter midsommar. Tur då att Slakthusterrassen har en kul dagsfest!

SÖNDAG

Sunday School
Om du inte törstade i lördags gör du det garanterat på söndag – gör något åt din törst på premiären av Slakthusets söndagsklubb. Schas och få dina synder förlåtna!

Mer sugen på mat än på dans? Här är restaurangerna som håller öppet under midsommarhelgen.

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!