Bäst just nu - Klubb

admin-kollegorna 18:49 27 Feb 2007
”Klubba 1. redskap av trä, m.m. med ena änden tjockare; bandy-, ishockeyklubba; träkloss på skaft; ordförandeklubba. Klubba 2. slickepinne. Klubba 3. slå med klubba, slå ned, slå ihjäl, bedöva; bekräfta med klubbslag.” Visst. Vi ses här och klubbar: 

1. The Eye
Nefertiti, varje fredag 00:30-04:00
Det har gått ett år sedan fredagssuccén The Eye drog igång och det har varit ett strålande år. Självklart ska vi fira detta: den 2 mars är datumet för kalaset och man utlovar sjukt stor hemlig bokning för att sätta igång det även till vardags välfyllda dansgolvet. Några veckor senare, närmare bestämt den 30 mars, dyker Detroitlegenden Kevin Saunderson upp.

2. Get up!
Storans klubbscen, 2 och 30 mars 22-03
Get up! är en klubb som blandar vilt, men man kan alltid räkna med en hel del svart musik och en hel del elektroniskt. Varje gång bokas en lokal akt bredvid en internationell, och lokalen kommer i vår även att användas för audiovisualiteter och annat spex. 2 mars gästar Cynthia Stern (Sthlm) och den 30 är det plats på scen för dubstep-giganten Skream (UK).

3. Hatet!
Uppåt framåt, 16 mars 22-03
Hatet! är Nefertitiklubben Hotets yngre familjemedlem. Småsyskon brukar ju vara lite störigare, lite vildare men också kanske lite roligare än sina äldre förebilder. Därför känns det helt logiskt att Hatet! tagit hand om den hårdare elektronikan och flyttat in i de trängre lokalerna.

4. Caviar
Uppåt framåt, 29 mars 22-02
Caviar, det vill säga Piotr, Edvin och Qlint, vann Nöjesguidens pris för bästa klubb 2006. Gå till Uppåt framåt nästa gång du får lön och upptäck varför de snodde till sig förstaplatsen. 

5. Ny tid Ny strid
Hemlig plats, hemlig tid
Ingen verkar veta vad det här är men namnet är onekligen snyggt. Håll öronen öppna, googla, forska, fråga alla du känner eller maila till adressen nytidnystrid@gmail.com för att ta reda på mer. 
Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!