Angående Skam-William och Expressens definition av ordet "hemliga"

12:12 31 Jan 2017

Kalla mig anal, men VAD är det som är HEMLIGT här?

Jag tänkte egentligen att jag skulle låta Bruce Springsteen-i-Göteborg behandlingen av "Skam-William", eller Thomas Hayes, som han heter egentligen, passera. Tänkte att ni kunde få ha ert roliga och att man inte behöver vara en dysterkvist jämt. Att jag kunde nöja mig med att tänka att Sverige är ett för litet land när det blir en riksnyhet att en känd norrman är i landet. Men när jag läste Expressens artikel med rubriken "Skam-stjärnans hemliga möte i Stockholm" brast det för mig.

Artikeln handlar om att Thomas Hayes satt på front row under en visning på Stockholm Fashion Week. Det kanske är jag som är anal här, men kan man verkligen kalla det för ett "hemligt möte" när hela anledningen till att Thomas Hayns Sverigebesök är att Perfect Day har flugit in honom för att promota Hannah & Amandas klädmärke Daisy Grace under modeveckan? Är inte det raka motsatsen till ett "hemligt möte"?

Som om inte det vore nog inleds ingressen med meningen "Här är hemliga bilden på "Skam"-William Thomas Hayes". En hemlig bild! Här väcks nyfikenheten. Vad är en hemlig bild? Och vad händer nu när den har blivit offentlig? Vems huvud ska rulla? Men man blir snabbt besviken. Det visar sig nämligen att den "hemliga" bilden är en bild som en privatperson har lagt ut på sitt öppna Instagramkonto. Kalla mig anal igen, men VAD är det som är HEMLIGT här????

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
2 Visa kommentarer (2)

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!