Amy Deasismont gör drama för Viaplay

10:20 28 Sep 2020

Som tolvåring slog hon igenom som artist, nu bryter hon ny mark. 

Det var nu 15 år sedan som Amy Diamonds What's in It for Me gjorde rent hus på topplistorna i Sverige. Sedan dess har sångerskan även hunnit med att debutera som skådespelare. Nu har Amy Deasismont skapat den nya originalserien Thunder in my heart för Viaplay, en serie hon även spelar huvudrollen i. 
– Att få förverkliga den här historien tillsammans med ett fantastiskt gäng och en underbar cast som förkroppsligar och ger liv åt karaktärerna är en dröm som går i uppfyllelse. Thunder in my heart är en tv-serie jag skrivit på under fem års tid med stort fokus på karaktärernas vuxenblivande och frigörelse, säger Amy Deasismont.

Thunder in my heart är en dramakomedi om att vara vuxen på pappret men fortfarande känna sig som ett barn. Tittarna får följa ett kompisgäng i 20-årsåldern vars vänskap sätts på prov.
– Jag vill porträttera de höga topparna och det som gör väldigt ont i det unga, vuxna livet. Jag vill att det både ska pirra och smärta, fortsätter skaparen Amy Deasismont.

Förutom Amy Deasismont spelas huvudrollerna av Alexander Abdallah (Snabba Cash, Jag skiner inte utan er mina bröder), Julia Lyskova (podden Daddy Issues), Max Ulveson (Dancing Queens, Solsidan) och Malin Persson (Vår tid är nu), samt Gustaf Hammarsten (Bruno, Tillsammans) och Helen Sjöholm (Så som i himmelen).

Thunder in my heart har premiär våren 2021 och består av åtta avsnitt om 30 minuter. 

Läs även: Julia Lyskova spår 2020

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!