The Carters - Everything Is Love

Armani Maleh 08:45 22 Jun 2018

När man är bäst i världen får man göra vad man vill. För Beyoncé och Jay-Z betydde detta tydligen att hyra hela Louvren för att spela in musikvideon till Apeshit från deras gemensamma album Everything Is Love. Omringade av några av världens mest värdefulla konstverk (bokstavligen), är makarna Carter ändå de mest dyrbara. 

När man är bäst i världen vågar man experimentera utan att oroa sig för konsekvenserna. Everything Is Love är som att doppa sig när man endast förväntas doppa tårna. Beyoncé rappar kvicka och pricksäkra verser och även fast detta inte förvånar någon, är det så kul att höra henne gå loss. Det genomsyrar hela skivan som strålar av självförtroende, stolthet och kärlek. Trots att det stundvis kan kännas som det är ett projekt signerat Beyoncé feat. Jay-Z (vilket egentligen kanske inte ens är något att klaga på) är det ett starkt bevis på parets kärlek och beundran för varandra. Varje gång levererar de ett mästerverk och Everything Is Love är inte ett undantag. Det är lekfullt med nyanser av soul och trap, med perfekta produktioner som möter alla förväntningar som kan tänkas finnas på The Carters. Häng den på Louvren nu.

 
Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

The Smashing Pumpkins - Shiny and Oh So Bright, Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun

I mer än tio år nu har Billy Corgan med varierande framgång arbetat för ett pånyttfött The Smashing Pumpkins, men så här nära har han inte kommit på något av de många tidigare comebackförsöken, vare sig musikaliskt eller medlemsmässigt. Här finns både Jimmy Chamberlin och James Iha, och bara Jeff Schroeder på gitarr är ett avsteg från originalsättningen för 30 år sedan. Med slutmålet att åstadkomma en skiva som associerar tillbaka till deras storhetstid verkar de ha förhandlat sig förbi alla meningsskiljaktligheter. 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!