Steve Buscemi's Dreamy Eyes - Sweetie

Tina Rosenfink 00:00 13 Feb 2020

Steve Buscemi's Dreamy Eyes, bandet med Sveriges bästa bandnamn, berättar för oss vad det innebär att vara ung idag på sin debutskiva Sweetie. Inspirationen är dragen från bandmedlemmarnas förälskelser och framtidsdrömmar, och det skapar en ungdomlig stämning. Steve Buscemi's Dreamy Eyes visar en unik förmåga att skriva tilltalande och stämningsfull drömpop. Men ett krux med drömpop som genre är att låtarnas start och slut suddas ut och sömlöst smälter in i varandra, vilket får en att oundvikligt tycka att allt låter likadant. 

 

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Garbochock — En annan dag

När Stry Terrarie från absolut ingenstans släpper ett andra studioalbum med Garbochock är det på många sätt en sensation. Bandets hittills enda album Ritual från 1980 är en av de mest intensivt brännande album som givits ut i landet, och ett av de fem album som kommit att definiera svensk postpunk (jodå, jag sneglar också åt ert håll TT-Reuter, Cortex, Brända Barn och Dom Dummaste), så ett nyutgiven Garbochock-album är en sensation i sig. 

The Flaming Lips - American Head

The Flaming Lips vägar äro outgrundliga, och har varit så i mer än 30 år. Men inför American Head sa ryktet att Wayne Coyne hade tagit sig i kragen och landat från sina astrala irrfärder i kosmos hos något som sades likna deras 20 år gamla främsta stund The Soft Bulletin. Tyvärr stämde inte det ryktet.