Nicole Sabouné - Come My Love

Tina Rosenfink 00:00 13 Nov 2019

Efter två hyllade album tog Nicole Sabouné paus från musiken för att läsa kemi på universitet. Nu är hon tillbaka efter fyra år med den fyra låtar långa EP:n Come My Love. 

Det är en märkbart känslosamt och intimt släpp, eftersom Sabouné bär sitt heart on her sleeve (som är ett så fint uttryck). Hennes musik är dessvärre allt det jag har svårt för. Låtarna är av i den svårsmälta genren “gotiska ballader” med fokus på dramatisk sång. Jag kan inte låta bli att tänka att Nowhere To Go skulle kunna vara soundtracket  till en ny Tim Burton-film om en missförstådd tonårsvampyr. 

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Need for Speed - Split Vision

Under 2018 gick det inte en vecka utan att ett 80-talsdoftande svenskt släpp skulle recenseras. Hela mitt liv var tonsatt av synthar, trummaskiner och nostalgi för en tid jag inte själv har upplevt, och jag blev rätt mätt. 

Need for Speed är precis det - en svensk duo som hämtar sitt sound från 1980-talet. Men min första tveksamhet smälter ganska snart bort. Martin och Felix har en friare tolkning av soundet och riktigt starka melodier, och det är jag svag för.