Nicole Sabouné - Come My Love

Tina Rosenfink 00:00 13 Nov 2019

Efter två hyllade album tog Nicole Sabouné paus från musiken för att läsa kemi på universitet. Nu är hon tillbaka efter fyra år med den fyra låtar långa EP:n Come My Love. 

Det är en märkbart känslosamt och intimt släpp, eftersom Sabouné bär sitt heart on her sleeve (som är ett så fint uttryck). Hennes musik är dessvärre allt det jag har svårt för. Låtarna är av i den svårsmälta genren “gotiska ballader” med fokus på dramatisk sång. Jag kan inte låta bli att tänka att Nowhere To Go skulle kunna vara soundtracket  till en ny Tim Burton-film om en missförstådd tonårsvampyr. 

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Sarah Mary Chadwick - Please Daddy

Please Daddy är uppföljaren till the Queen Who Stole the Sky som Sarah Mary Chadwick släppte för nio månader sedan. Det allra första spåret heter When Will Death Come och i den allra första versen medger Chadwick att ingenting har blivit bättre sedan vi sist hördes.

Det Brinner - Bara öppna ögon kan se

2016 startade Matilda Sjöström från Steget ett simultant soloprojekt. Under namnet Det brinnersläpper hon vad hon själv kallar gråtdisco, ett fri genre som uppmuntrar till fuldans. Bara öppna ögon kan se är det andra albumsläppet under namnet. 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!