Mohammed Ali - Vi & Resten EP

Maja Bredberg 05:00 19 Nov 2011

Mohammed Ali följer upp Vi, ett av årets starkaste hiphopalbum, med Vi & Resten EP, som är en blandning av både remixer och nya låtar. Det är extremt stilsäkert. Mack Beats står tillsammans med Redline för den mest högkvalitativa hiphopproduktionen just nu. Även Rawa och Mommo har precis som alltid en väldigt hög leveransnivå, vilket också går igen i de rätt självklara valen av gäster: Ison & Fille och Stor. En stor del av EP:ns behållning ligger dock i att Mohammed Ali även plockat med sig andra välförtjänta förmågor, som Allyawan och Maysan, och hur Marcus Price vrider till Mohammed Ali i en helt ny riktning. 

 

Skivbolag: 
Artist: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Need for Speed - Split Vision

Under 2018 gick det inte en vecka utan att ett 80-talsdoftande svenskt släpp skulle recenseras. Hela mitt liv var tonsatt av synthar, trummaskiner och nostalgi för en tid jag inte själv har upplevt, och jag blev rätt mätt. 

Need for Speed är precis det - en svensk duo som hämtar sitt sound från 1980-talet. Men min första tveksamhet smälter ganska snart bort. Martin och Felix har en friare tolkning av soundet och riktigt starka melodier, och det är jag svag för.