Missa - Blå Himmel

Sophie Winberg 00:00 3 Dec 2017

Missas självutgivna debut på svenska är en trasslig liten indiepärla och även om singlarna Aldrig vända om och Över Nu definitivt är plattans starkaste spår är hela EP:n full av potential. Blå Himmel lyckas vara väldigt intim och stor på samma gång. Den omfamnar en och det känns som att bli tröstad av en person som är minst lika trasig som en själv. Jag hoppas få höra Julia Birnbaum Rössels dova spruckna röst mycket mer framöver.  

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

The Rock*A*Teens - Sixth House

Du är förlåten för att aldrig ha hört talas om The Rock*A*Teens, de var som bäst måttligt framgångsrika på den lokala Atlanta-scenen innan de la ned verksamheten för 16 år sedan. Men när de nu är tillbaka med intensiv och rejäl skramlig garagerock och med en frontfigur i Chris Lopez med febrig intensitet, kraftfull pondus och en rejäl dos självironisk humor finns det ändå anledning att låna dem ett öra. Särskilt Lady Macbeth oroar och övertygar.

Dirty Projectors - Lamp Lit Prose

Den sortens hipsterness som Dirty Projectors med sin distinkta Brooklynindie full av modern och dansbar elektronik för några år sedan var självaste sinnebilden av brukar ha kort hållbarhet. Men som få samtida band har Dave Longstreth upprätthållit en sådan status över åren, och när han nu återvänder med finns alla förutsättningar för en fortsättning på det.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!