Logic - Bobby Tarantino II

Armani Maleh 00:00 29 Mar 2018

Logic ligger inte på latsidan och imponerar med sitt sjätte mixtape Bobby Tarantino II. Det låter rent, enkelt och välproducerat, vilket är otroligt uppskattade adjektiv att beskrivas med i en tid av lager på lager-sound. Logics lyrik och leverans är på topp och det är inte förvånande att Big Sean och 2 Chainz är några av gästerna på Bobby Tarantino II.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

The Rock*A*Teens - Sixth House

Du är förlåten för att aldrig ha hört talas om The Rock*A*Teens, de var som bäst måttligt framgångsrika på den lokala Atlanta-scenen innan de la ned verksamheten för 16 år sedan. Men när de nu är tillbaka med intensiv och rejäl skramlig garagerock och med en frontfigur i Chris Lopez med febrig intensitet, kraftfull pondus och en rejäl dos självironisk humor finns det ändå anledning att låna dem ett öra. Särskilt Lady Macbeth oroar och övertygar.

Dirty Projectors - Lamp Lit Prose

Den sortens hipsterness som Dirty Projectors med sin distinkta Brooklynindie full av modern och dansbar elektronik för några år sedan var självaste sinnebilden av brukar ha kort hållbarhet. Men som få samtida band har Dave Longstreth upprätthållit en sådan status över åren, och när han nu återvänder med finns alla förutsättningar för en fortsättning på det.