Loaver – Fern

Sara Berg 00:00 1 Nov 2020

På sin första soloskiva har Kluster B-sångaren Linnea Hall lagt den energiska, experimentella jazzrocken åt sidan och plockat fram en något mer nedtonad sida. Här samsas allt från bossanova och Queen till skräckfilm, psykedelia och drone, men fortfarande under en hyfsat experimentell flagg. Jag föredrar de mer stillsamma pianoballaderna, som Bloom With Me och Devotion; i övrigt är det för disharmoniskt.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Nomad – Blåser på stormen

Nomad har sedan tidigare gjort sig ett namn på battle rap-scenen i Sverige. Där rappare tävlar genom att leverera dissar mot varandra inför en publik. Och det märks att det är just därifrån den skånska rapparen kommer. Hans debutalbum lägger stort fokus på texterna och hur de levereras.

Telos Vision - Unlike the Night

Telos Vision har släppt EP:n Unlike the Night. Det är ett verk med gitarrdrivna indierocklåtar, bra melodier och överlag välskrivna låtar. Men jag kan inte undgå att tänka på en grej när jag lyssnar: det här låter som The War On Drugs. Från sången till gitarriffen till syntarna i bakgrunden, det är verkligen likt. Däremot saknas något här, det där odefinierbara extra som gör att The War On Drugs är så himla bra.