Linn Koch-Emmery - Being the Girl

Anna Bjermqvist 00:00 10 May 2021
Linn Koch-Emmerys album Being the Girl är en personlig skiva med ett modernt och sprudlande sound som sticker ut från den svenska indiescenen.
 
Det finns något poppigt drömskt över den melodiösa musiken som känns väldigt inbjudande. Elektrisk och klangrik rock förenas med artistens mjuka röst som bidrar med melankoli och ömtålighet.
 
Resultatet blir ett träffsäkert album som är en fröjd för lyssnaren. Linn Koch-Emmery har verkligen skapat ett ljuvligt debutalbum och jag ser fram emot att följa stjärnskottets resa som artist - jag spår en ljus framtid.
Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Greentea Peng – MAN MADE

Man Made är en soulskiva som plockar inspiration från hela världen och hela tidsrymden. Det är en eklektisk blandning av soul, psykedelia, hiphop, flyktig jazz och dub med tunga basgångar.

Greentea Peng heter egentligen Aria Wells och är från sydöstra London. Man Made är hennes debutalbum. I grunden är det ett tillbakalutat album, dränkt i tunga grooves och Wells neo-souligt rökiga röst, men det lyfts också upp av livliga trummor och pigga melodislingor.