King Nun - Mass

Tina Rosenfink 00:00 3 Oct 2019

King Nuns efterlängtade debut är här och det är väldigt mycket västra London, smutsiga klubbar och svärta över den. Skivans bästa låt är Cowboy och I Saw Blue som är mer brittpop än den punkiga lo-fi som Mass annars är. 

Mass är till en stor del en självbiografisk kommentar på deras tillvaro. Det finns en naivitet och ungdomlig glans över att göra musik som handlar om att de får göra musik. Musiken i sig är rätt skränig och obalanserad, men med hjärta. Mycket handlar om att känna förtvivlan och ha tråkigt, eftersom King Nun är tonåringar på riktigt. 

 

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Allah-Las - Lahs

Det som definierar Allah-Las är solkyssta kinder och skateboards längst med strandpromenaden. Med influenser av Beach Boys och Black Lips har de skapat en sval sommarskiva. Men här kommer en unpopular opinion: sommaren är överskattad. Jag tycker det är uttjatat att Allah-Las efter 11 år som band fortfarande gör samma typ av musik. Det är mellow surfindie som utmärkte sig när bandet kom, nu är vi redo att få höra något nytt. Tyvärr står Allah-Las på samma ställe och trampar med sina Vans*.

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!