Joseph J. Jones - Built On Broken Bones Vol.2

Patrik Forshage 00:00 27 Dec 2018

Med sina vänligt dramatiska sånger har den brittiska exboxaren Joseph J. Jones tydligen tydligen nått radioframgångar i Tyskland, och det är kanske inte så konstigt. De är allihop empatiska och välbalanserade för piano och luftiga synthar, sjungna med gediget skolad röst och lagom darrande underläpp, och med återhållsamma hemsnickrade beats bakom för säkerhets skull. 

Det är utstuderat känsloladdat som i en semifinal i Idol, och även om jurymedlemmar i den sortens underhållningsprogram skulle falla som käglor ligger det något djupt tragiskt i att en artist i pressmaterialet hävdar att den sortens teatrala grundposer är ”as emotional as I am gonna get”.

Skivbolag: 
Artist: 
1 Visa kommentarer (1)

Fler musikrecensioner

Young Thug – So Much Fun

So Much Fun är Young Thugs första riktiga studioalbum, vilket kan vara något förvirrande. Med 18 mixtapes, ett samlingsalbum, tre EPs och en ofantlig mängd singlar i ryggen så är frånvaron av ett ordentligt album snarare ett tecken på att formatet tidigare har varit ointressant för Thugger. Om det är något han kan så är det att gå sin egen väg. Young Thugs avantgardistiska stil har legat som en grogrund för andra udda stjärnor som Gunna, Lil Baby och Lil Keed.

A$ap Ferg – Floor Seats

Det har gått två år sen A$ap Ferg släppte Still Striving och när han nu återigen gör entré så är det med pondus. Hans distinkta flow tar ingen paus på Floor Seats som är en nästintill militant samling spår som dryper av energi. Det är dock i pauserna från de moderna och intensiva produktionerna som han verkligen kommer till rätta.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!