Joseph J. Jones - Built On Broken Bones Vol.2

Patrik Forshage 00:00 27 Dec 2018

Med sina vänligt dramatiska sånger har den brittiska exboxaren Joseph J. Jones tydligen tydligen nått radioframgångar i Tyskland, och det är kanske inte så konstigt. De är allihop empatiska och välbalanserade för piano och luftiga synthar, sjungna med gediget skolad röst och lagom darrande underläpp, och med återhållsamma hemsnickrade beats bakom för säkerhets skull. 

Det är utstuderat känsloladdat som i en semifinal i Idol, och även om jurymedlemmar i den sortens underhållningsprogram skulle falla som käglor ligger det något djupt tragiskt i att en artist i pressmaterialet hävdar att den sortens teatrala grundposer är ”as emotional as I am gonna get”.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Allah-Las - Lahs

Det som definierar Allah-Las är solkyssta kinder och skateboards längst med strandpromenaden. Med influenser av Beach Boys och Black Lips har de skapat en sval sommarskiva. Men här kommer en unpopular opinion: sommaren är överskattad. Jag tycker det är uttjatat att Allah-Las efter 11 år som band fortfarande gör samma typ av musik. Det är mellow surfindie som utmärkte sig när bandet kom, nu är vi redo att få höra något nytt. Tyvärr står Allah-Las på samma ställe och trampar med sina Vans*.

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!