Joseph J. Jones - Built On Broken Bones Vol.2

Patrik Forshage 00:00 27 Dec 2018

Med sina vänligt dramatiska sånger har den brittiska exboxaren Joseph J. Jones tydligen tydligen nått radioframgångar i Tyskland, och det är kanske inte så konstigt. De är allihop empatiska och välbalanserade för piano och luftiga synthar, sjungna med gediget skolad röst och lagom darrande underläpp, och med återhållsamma hemsnickrade beats bakom för säkerhets skull. 

Det är utstuderat känsloladdat som i en semifinal i Idol, och även om jurymedlemmar i den sortens underhållningsprogram skulle falla som käglor ligger det något djupt tragiskt i att en artist i pressmaterialet hävdar att den sortens teatrala grundposer är ”as emotional as I am gonna get”.

Skivbolag: 
Artist: 
1 Visa kommentarer (1)

Fler musikrecensioner

Avey Tare - Cows on Hourglass Pond

Avey Tare, mest känd som grundaren av bandet Animal Collective, är aktuell med sin tredje soloplatta. Jag känner Avey Tare genom hans otroliga projekt Avey Tare's Slasher Flicks där han tillsammans med Angel Deradoorian (Dirty Projector) och Jeremy Hyman (Ponytail) gav ut skivan Enter the Slasher House. Det är märklig Halloweenskiva som skiljer sig mycket från Tares vanliga sound. Har du inte lyssnat på Little FangEnter the Slasher House så gör det omedelbart.