Bon Iver – i,i

Sara Berg 00:00 11 Aug 2019

Det roligaste med skäggtrubaduren Bon Iver brukar vara hans låttitlar. Från att ha varit relativt förväntade på första skivan, förvandlades de till städer på andra och en lek med olika specialtecken på tredje. Nu är låtarna döpta efter, tja, lite av varje? De heter iMiNaeem och RABi, till exempel. Ljudmässigt är detta smörig, smågnällig och tillbakalutad gubb-r'n'b med piano och skogsnymf-stråkar. Band of Horses möter Justin Timberlake under Man of the Woods-turnén, då han framförde en av låtarna sittande vid en lägereld. Det är helt enkelt tråkigt.

 
Skivbolag: 
Artist: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Need for Speed - Split Vision

Under 2018 gick det inte en vecka utan att ett 80-talsdoftande svenskt släpp skulle recenseras. Hela mitt liv var tonsatt av synthar, trummaskiner och nostalgi för en tid jag inte själv har upplevt, och jag blev rätt mätt. 

Need for Speed är precis det - en svensk duo som hämtar sitt sound från 1980-talet. Men min första tveksamhet smälter ganska snart bort. Martin och Felix har en friare tolkning av soundet och riktigt starka melodier, och det är jag svag för.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!