Bob Mould - Sunshine Rock

Patrik Forshage 00:00 7 Feb 2019

Det inledande titelspåret är högintensiv nervig kärlekspunklåt i nivå med de bästa Bob Mould gjorde i sena Husker Du. Jo, jag vet, det är stora ord, men Bob Mould är den enda i sin generation som envist forcerat där alla andra mattats av. Han har hittat solskenet i sin nya hemstad Berlin, och det ger honom ytterligare ny energi.

Så utan ens en sekunds tystnad emellan kastar han sig alltså in i What Do You Want Me To Do, som rentav är ännu mer energisk och vass, och sedan vidare till nästa och nästa utan minsta andningspaus. Efter den enda lite mildare stunden i underhållande Camp Sunshine brakar det loss som allra allra hårdast i Send Me, och även det frekventa användandet av stiliga stråkar bidrar mer till larm än till sofistikering.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Young Thug – So Much Fun

So Much Fun är Young Thugs första riktiga studioalbum, vilket kan vara något förvirrande. Med 18 mixtapes, ett samlingsalbum, tre EPs och en ofantlig mängd singlar i ryggen så är frånvaron av ett ordentligt album snarare ett tecken på att formatet tidigare har varit ointressant för Thugger. Om det är något han kan så är det att gå sin egen väg. Young Thugs avantgardistiska stil har legat som en grogrund för andra udda stjärnor som Gunna, Lil Baby och Lil Keed.