Really, though, Mindy

Parisa Amiri 17:40 4 Oct 2013

Behövde pausa för att hinna skrika färdigt och samla mig under senaste två avsnitten av Mindy Project pga dessa två, på olika sätt, påkostade ögonblick:

Jordens mest kränkta man Kris Humphries gör sin första (non-reality)seriecameo!

Dessutom berör cameon båda sidor av hela hans samlade stjärnstatus: han är med i (1.) basketlaget för (2.) dumpade killar med parollen "Just because we don't have wives doesn't mean we don't have lives" med bl.a. Bill Haders karaktär. Men att Mindys karaktär skulle bli så...kåt och nervös av hans närvaro känns oresearchat? Alla som sett en sekund av Kris pubertala förhållandeperson skulle springa åt andra hållet. Oh, well. 

Något som Tina Fey (jag SKA göra the full snl-recap) inte precis kunde beskyllas för under sina år som Liz Lemon i bootcuts och koftor var att hustla lyxiga outfits och accessoarer med svepskälet att de ska bäras i tv. Mindy gör det så det räcker för de båda, som (SAKNADE) tv-gudinnan Swagis påpekat inte helt i proportion till hennes karaktärs levnadsstandard, t.ex. här där hon i en scen på tjugo sekunder bär en GRÖN CÉLINE-VÄSKA. Menopausal chics största anhängare i tv just nu? Det tackar vi för. 

Fler blogginlägg från Parisa Amiri