Framtidens killar är här, varsågod alla som e sugna!!

Kakan 11:14 6 Dec 2014

Det finns ju onekligen många som är trötta på killar. Nu pratar jag tjejer, som aldrig får till det, som e trötta på sexistiska dudes och allt vad det innebär. Jag vet inte hur många gånger jag har hört "åhhhhh jag önskar jag var lesbisk", men ändå är dom där och vill ha den där penisen eller killhjärnan. OBS alla killar har inte penis, och vissa tjejer har, men det är ni ju fullt medvetna om! 

Men nu gott folk, nu är lösningen här, och han är förpackad i den mest ensidiga förpackningen av dem alla; en vit, vältränad killkropp:

Hallå tjejer, ska vi läsa den här historieboken om sex ihop? (OBS har denna boken)

bok.jpg

Nu går det alltså att beställa en "man" av något olika genrer. Vad jag har sett är han bara vit, mycket vältränad, och relativt välhängd. Hen kommer i ett orakat tillstånd, en är visst ganska solbränd, en vågat piercad i bröstvårtan, en omskuren variant finnes dessutom. 

Det sjuka är att det första jag reagerade på med den här personen var hens FRISYR. Och kolla bakom!!!! Ett huvud med sånt rnb-skägg som tittar upp! Om ni kollar på penis här så ser ni en skillnad mellan bild ett och två och tre. Då tänker ni kanske, VA? Kan dockan få erektion? NEJ NEJ NEJ.

fly.jpg

Här har vi dom goa övergångarna. Jag skulle vilja se hur själva bytet gick till.

Först har dom en fint samtal, kanske äter en god middag. Då ligger ju alternativet högst upp eller i mitten ganska bra. Tar några glas vin. Senare förflyttar sig paret till soffan (eller det kanske inte är ett par, det kan ju vara flera stycken) och börjar hångla. Är det DÅ bytet sker? *springer bort och hämtar atrapp nr 3* och sen fortsätter som att inget har hänt? Och jag, jag är ju bara en simpel lesbian, men jag kan verkligen inte se framför mig hur samkväm med denne kommer att se ut.

tre.jpg

Ulrika Dahl, genusforskare och femme-inistisk skribent säger såhär när jag frågar om dessa dockor (och ja, det är humor inkluderat):

"Nä men titta, uppblåsbara Barbara har fått ett syskon – så fint! Ringde några källor som vill förbli anonyma som hälsar att detta är ytterligare ett välplanerat led i den feministiska konspriationen att göra män överflödiga. Insemination har ju medfört att män inte längre behövs för familjeprojektet och dildos har ju funnits i hundratals år. Eftersom det med könsskillnadslogiken redan är klart att män är från Mars och kvinnor är från Venus och att dessa inte kan förstå varandra så är det ju utmärkt med en docka som inte pratar. Nu återstår bara den lilla tekniska detaljen att få denna docka att 'bring home the bacon' så är saken biff!

Nä, jag dristar mig till att skämta – med alla risker det medför I form av att 'kränka' det första könet. Mer sannolikt är dock att de män som aldrig brytt sig om feministers kritik av 'blow up dolls' och 'Stepford wives' nu kommer att skrika i falsett att detta är objektifiering…"

Ja, vad tror ni? Kan dessa karlar (det finns såklart en möjlighet att exkludera kvinnor som ser ut såhär, men jag tror att tanken är att dessa ska föreställa män) kommer kunna ersätta någon från det verkliga livet?

Skulle du vilja komma hem till det här:

Hej älskling ska vi ha lite kul? Åh nej, han kan ju inte prata iof. (Här var min första kommentar, åh vilka fina naglar, medan min producent Isabel valde att fokusera på annat.)

glad.jpg

Skulle det kännas naturligt att ta med sig honom som pojkvän på julafton? Här i sin naturliga miljö, något påklädd. Tror vi börjar närma oss något riktigt intressant. 

mossa.jpg

Allt gott!

11 Visa kommentarer (11)

Fler blogginlägg från Kakan