Videopremiär: Lidnesty - Drkr

13:41 10 Jan 2020

Lyxiga miljöer och elegant mörker.

Idag står vi för premiären av Lidnestys musikvideo till hans låt Drkr. Låten har långt över en miljon streams på Spotify och har skrivits och producerats av Lidnesty själv. Den tillhörande videon speglar och förstärker det sexiga mörker som låten har, och vi bad honom berätta om hur det varit att skapa den.

Berätta om vilka ni är som jobbat på musikvideon till DRKR!
Musikvideon är skapad av Ciaro Films & S.NOW Group. Jag hade en idé som jag spånat på väldigt länge för en musikvideo, där hälften skulle spelas in en lyxig miljö och andra hälften skulle spelas in i ett mörkt rum. Jag älskar när det blir stor kontrast och jag gillar när det skaver lite mellan miljöerna. Jag pitchade denna idén till videoproducenterna som gjorde en story till idén, och fixade allt från smink till skådespelare. Videon har även en feature av Victoria Sundin som spelar motparten i musikvideon.

Vad är det roligaste med att spela in en musikvideo?
Det roligaste är äntligen kunna visa människor mina tankar och idéer, och visa upp mina coola kläder. 

Hur tycker du att en låt med tillhörande video når fram jämfört med bara en låt?
Jag tror starkt på att en musikvideo lyfter låten till nya nivåer. Det blir ett helt nytt element till låten.  Jag ser inte bara min musik som låtar längre, utan mer som en helhet, som en livstil. 

Vad har du för planer för 2020?
Jag har nytt album påväg. Kommer vara fullt av samarbeten. Jag tror inte folk är beredda på hur mörkt, melankoliskt och poppigt det här albumet kommer att bli.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!