Videopremiär: Felin – C19

Redaktion 07:06 15 Sep 2020

Tillsammans med regissörerna Fredrik Etoall och Robin Wellström har Felin gjort en video som utspelar sig i en postapokalyptisk tid. 

Videon till Felins nya låt C19 är inspelad i en övergiven cementfabrik utanför Stockholm. Den är regisserad av fotografen Fredrik Etoall samt Robin Wellström.

Dansarna Sophie Flannery Prune Vergères (Schweiz/USA) och David Lagerqvist (Sverige), som videon kretsar kring också är ett par i verkliga livet. De fastnade i olika länder när viruset nådde Europa utan att veta när de skulle få ses igen.
– Vi ville skapa ett konstverk där känslan av ensamhet och desperation som jag tror att många av oss känner just nu kan tolkas både visuellt och musikaliskt genom att kombinera musik, dans och film, säger Fredrik Etoall.

Musiken är skriven och producerad av Felin.
– Inspirationen till låten föddes ur allt det som händer i världen i dessa konstiga tider vi lever i just nu. Den handlar om kampen för att hitta styrkan till att inte bara ta sig igenom detta, utan till att kunna börja om och skapa något nytt och bättre efter denna tid. Förhoppningsvis en mer medveten värld. Även om vi är ensamma just nu är vi ensamma tillsammans.

C19 finns ute nu.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!