Sommarbio tar över Strandhäxan

11:16 19 Apr 2023

I sommar blir det goda mackor och bio under bar himmel på Djurgården.

Som en förfest till den traditionsenliga Sommarbion i Rålis den 16–20 augusti kommer Stockholms filmfestival i år att lansera en ny sommarbio som tar plats på Strandhäxan på Djurgården, den 11–13 augusti. Den nya festivalen heter ”Sommarbio Take Over på Strandhäxan” och dörrarna öppnas med fri entré från kl 15.00 – vilket ger gott om tid att avnjuta Strandhäxans mackor samt dryck från Peroni och The Famous Grouse som kommer ha varsin popup-bar i trädgården – innan filmen drar igång runt niosnåret.
– När vi frågade våra följare vad de ville se på Strandhäxan den här sommaren låg Sommarbio högst på listan. Det var något vi själva spånat på men som kändes omöjligt. Det ena gav dock det andra och när vi träffade Nadia och Vince från Stockholms filmfestival kändes allt så enkelt, självklart och lustfyllt.Vi kommer låta våra följare välja minst en film, vi har redan en dröm om att visa Hajen (JAWS), dels för att det är en ruggigt bra film men också för att inget någonsin har varit snyggare typat i versaler. Och vi ÄLSKAR ju som bekant versaler! Sen finns det en dröm om en midnattsvisning, kanske The Blair Witch Project? säger Mattias Svensson, grundare av Sandhäxan i ett pressmeddelande.

På @sthlmfilmfest och @strandhaxan kan man ge sina bästa förslag på sommarens filmer. Filmprogrammet för de tre dagarna kommer att släppas under våren, och mer info kommer gå att hitta på stockholmfilmfestival.se.

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!