Rolfs kök firar 20 år

Redaktion 14:42 8 Apr 2009

Med en meny i ständig förändring har den karakteristiska lokalen med de famösa stolarna hängandes på väggen stått för det konstanta hos Rolfs kök. Och den har gjort det i 20 år ganska exakt.Med en meny i ständig förändring har den karakteristiska lokalen med de famösa stolarna hängandes på väggen stått för det konstanta hos Rolfs kök. Och den har gjort det i 20 år ganska exakt. Detta firade Rolfs kök i dagarna med att bjuda in Rolf Nilsson själv, som 2003 sålde krogen vilken fortfarande bär hans namn. Under en jubileumsvecka bestod menyn av rätter som alla har gått att beställa under olika perioder av krogens 20-åriga historia. Några av dessa klassiker är dessutom ständiga på menyn.
Jubileet är en god anledning att uppmärksamma Rolfs kök i dessa dagar – men egentligen behövs det inte en speciell anledning. Restaurangen är idag den nästintill perfekta kombinationen av lyx- och kvarterskrog. Maten är avancerad i all sin enkelhet och matlagningen ett kärleksbarn mellan de europeiska toppkrogarna och det rustika i din farmors söndagsmiddagar. Har du inte varit på Rolfs kök trots att du haft 20 år på dig, är det hög tid. Gillar du sedan inte Rolfs gillar du inte mat. Seså.

Sven Bertil Liljegren
Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Borasco

Det är inget dåligt samlat cv som ligger till grund för Tjärhovsplans nya restaurang och bodega.

Krogrecension: Petri

Petter Nilsson har tidigare bland annat ansvarat för driften på Spritmuseums restaurang och drivit restauranger i södra Frankrike.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!