PUMA x HAN KJØBENHAVN

14:47 18 Apr 2019

Det danska klädmärket Han Kjøbenhavn samarbetar med Puma med för fjärde gången, vi har pratat med kollektionens creative Jannik Davidsen om kollektionen som släpptes den 18 april.  

Berätta om kollektionen.
– Den senaste kollektionen har tydliga referenser till retro sportswear och 90-talets technoscen, och är inspirerad av mina tonår och av att växa upp i den danska förorten. Vi är väldigt ––selektiva med vilka vi samarbetar med, och går bara in i något om det känns som att vi helhjärtat kan bidra med något. Vi har funnit en perfekt match med Puma som partner nu i fyra kollektioner, då dom ger oss full tillit och frihet att låta vår kreativa process flöda, vilket blir resultat av ett lyckat samarbete.

Kollektionen är inspirerad av crafted retro, hur fann ni den inspirationen?
– Kollektionen och kampanjen är en hyllning till några av de estetiska och mänskliga influenser genom de åren som jag växte upp i förorten i Danmark. Alla våra kollektioner med Puma har haft genomgående inspirationer av progressiv retro.

Vad är ditt favoritplagg ur kollektionen och varför?
– Cell Venom sneakern i silver och neonsnörning. Dom talar väl för kollektionen, och sneakers ligger oss danskar varmt om hjärtat.

Det här är fjärde kollektionen ni gör i samarbete med PUMA, kommer vi att få se en femte?
– Vi smider planer för framtiden. Vårt samarbete med Puma är fint och uppskattas av våra fans. Stay tuned for more.

 

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!