Myrna Lorentzson är Nöjesguidens nya kvinnliga alibi

10:58 6 Nov 2018

På senare tid har lite väl många roliga killar fått skriva för Nöjesguiden. Därför välkomnar vi nu vårt kvinnliga alibi Myrna Lorentzson.

Förra fredagen hade jag min födelsedagsfest på Under Bron. Min vän Myrna Lorentzson var en av gästerna. Efter en och annan Mojito bestämde vi att hon skulle börja blogga för Nöjesguiden och skrev ett kontrakt på en servett. Hon har redan skrivit två inlägg och det har blivit dags att presentera henne.

Hej Myrna. Vem är du?

(Skärmdump från Moa Wallins Flashbacktråd)

Vad tror du att du kan bidra med i rollen som Nöjesguidens kvinnliga alibi?
– Jag har det mycket viktiga uppdraget att se till att Nöjesguiden inte blir anklagade för att bara ge plats åt män. Men ni gör det fan inte lätt för mig.
Hur menar du?
– Att det gick så långt att ni gav en narcissistisk 17-årig kille med praktisk autism (Myrna syftar på hennes bror Django, reds.anm) en plattform när det finns härliga underbara smarta tjejer att plocka istället. 
Finns det roliga tjejer?
– Ja, till exempel Angela Merkel.
Blir det trams och flams i din blogg eller kommer du bara skriva om din ångest?
– Alltså eftersom jag har absolut noll integritet när det kommer till att vara online vet man verkligen aldrig. Det kan hända att jag får ett sammanbrott och publicerar hela min journal för alla Nöjesguidens 15 läsare? Jag ska försöka att hålla det till min andra blogg. Men jag lovar som sagt inget.
Vad har du fått för reaktioner på dina första inlägg?
– Reaktioner?

Läs Myrnas blogg här

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!