Hornhuset vill inte att du tar din bästis för givet

13:31 14 Feb 2018

Den fjortonde februari är det tyvärr dags för oss alla att bli träffade av amors pilar.

Laika på Hornhuset vill kvällen till ära erbjuda sina gäster en träffsäker alla hjärtans dag genom att salutera den kärlek som är äkta. Nämligen kärleken till ens bästa vän. Kvällens koncept som kallas för dinner and party kommer att bestå av en trerätters cocktailmeny, dans och förhoppningsvis kärlek.  

Andreas Almqvist som är en av två dj:s tar förutom musiken med sig visuals med inspiration av serien The Simple Life och före detta bästisarna Nicole Richie och Paris Hilton.

Vi har frågat Pauline Högberg som är kulturdirektör på Hornhuset och kvällens dj:s vilka dom valt att spendera kvällen med och varför.

Pauline Högberg: Med min vapendragare i livet Matilda. Har jag inte pratat med henne på 24h så känns det som att något är fel samt så är jag förevigt henne skyldig allt hon vill ha för när hon lånade ut det ända myggnätet till mig när vi var i Mexico och jag fick nojja för ZIKAviruset.  That's true love.
Andreas Almqvist: Jag kommer dricka drinkar med min älskade flickvän Frida! Hon råkar också vara min absolut bästa vän på hela jorden och det är jag så himla glad över, hon är fan bäst!
Moa Lönnå: Min mamma, finns ingen som har sån feeling på dansgolvet som hon efter några glas.
Gabriella Hedberg: Jag kommer hänga med Paris Hilton Cut-outen då min bästis befinner sig i Berlin. Buhu! Den som alltså inte har någon bästis nära till hands kan gärna ackompanjera mig och Paris, jag är utklädd till Nicole så att det ser mer verklighetstroget ut!

Mer information om kvällen hittar du här.

 
Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!