Foto: My Melin

Guldhelgen på Yaki-Da

14:03 23 Jan 2023

Det är äntligen dags för den tiden på året då folk besöker Partille frivilligt, nämligen P3 Guld. 

Nedräkningen inför P3 Guld och Guldhelgen på Yaki-Da har börjat och redan på onsdag öppnas dörrarna för en fullspäckad festhelg mitt på avenyn. Vi har pratat med Jonathan Östlund om vad besökarna kan vänta sig av helgen och hur det känns att en av dom största festhelgerna i Göteborg äntligen är tillbaka efter ett längre uppehåll. 
–  Febrilt!! Min arbetsbelastning har ökat med typ... 300%. Utöver det ska det bli löjligt kul att få springa runt, lyssna livemusik och dricka vin mitt i vimlet.

Förutom att ni är back on track är det många dj:s som kör back 2 back. Är det receptet för en otrolig klubbkväll?
– Just under storhelger tycker jag det är charmigt att kunna klämma in så många olika personligheter som möjligt och verkligen bredda ut - sen är det ju otroligt stämningsfyllt. Kanske inte hela receptet för en "otrolig klubbkväll", men definitivt en nyckelingrediens.

Ni har inte bara fyllt huset med dj:s, det blir även en hel del live i huset. Vilka livespelningar får man verkligen inte missa?
– Det blir två livespelningar varje dag! Svårt att sålla ut, tycker vi har otroliga liveakter alla dagar på alla golv - så klart - men det som onekligen sticker ut mest är Zacharias Zachrissons, aka Yikes klubbkoncept på våning två under fredagen under namnet Glory Hole. Ja.. Ni förstår grejen. Det blir två olika livespelningar samt 4 dj:s. Bevittnade på Way Out West-vipen 2022. Golvad.

Det är den största festveckan i Göteborg efter Way Out West, vad är dina bästa tips för att maximera veckan?
– Ät mat, drick vatten! Får slå ett slag Yaki-Da Restaurangen, menyn är galet krispig, där serveras både mat & vatten! Och kom i tid. Det kommer vara innehållsrikt samt stort gästflöde från öppning till stängning.

Göteborg fylls av Stockholmare under guldhelgen, vad skulle du säga att den största språkbarriären är?
– Tips! När ni är här, undvik mer än gärna följande ämnen: ärvda pengar, mingelevent, ert pace på Strava, hur trevliga göteborgare är, Söder (som förövrigt är ett direktplagiat av typ - hela Göteborg), små hundar och sponsrade friluft-outfits i vardagen.

 

image0_0.jpeg

Läs mer om Guldhelgen på Yaki-Da här. 

 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!