“Det funkar inte älskling, pollenhalten är brutal idag"

Den minst sexuella årstiden för heterosexuella

21:33 20 Mar 2019

Snart är den här igen, vårjäveln. Vi är många som har en godartad relation till denna tid på året. Det slutar vara 30 minus utomhus och allt går inte längre i två miljoner nyanser av grått. Det finns dock ett gäng som avskyr våren från botten av sina genitalier. Detta, då deras sexliv i mångt och mycket upphör att existera när vintern börjar avta.

Ni vet nog vilka jag pratar om och jag påstår bestämt att alla känner i alla fall någon som drabbas. Det handlar om normtorskarna, dom som spelar på ena planhalvan, ni eländiga varelser som attraheras av det motsatta könet.

Varför dör straighta människors reproduktions-lajv just under våren? Rent instinktiv borde det vara tvärtom när solen blygsamt tränger in i våra medvetanden. Allt annat vaknar ju till liv igen. Lite synd och rättså trist kan tyckas. Det hade ju varit bra för sammanhållningen om alla kunde njuta av denna underbara tid på året. Men men.

Den mest uppenbara faktorn i det hela den stora avtändningen som sker i april. Heteropersoner är konservativa i allmänhet och extremt traditionspositiva i synnerhet. Påskfirandet är inte ett undantag. Skärtorsdagen syftar inte på färgen av flickvännens bakdel och långfredagen är inte en subtil referens till pojkvännens praktstånd. Inte heller har lördagens äggjakt, förvånande nog, någon som helst koppling till livmödrar. I de straightas värld handlar påsken om en enda sak - att vara så oattraktiva som möjligt. Exempel på vanliga aktiviteter är att sörja Jesus heroinmissbruk som gick överstyr just dom här dagarna, att dyrka färgen gul på ett ohälsosamt sätt, samt att äta intensivt och oavbrutet från något som kan liknas vid ett utplockat julbord. Det säger sig självt att det inte blir stora åkbandet i sängkammaren framåt annandagen.

 

"Morgonsex mellan män och kvinnor återuppstår inte förrän efter midsommar"

 

Förspelet till det ovan nämnda högtidsfirandet är att vi ungefär en månad innan har gått över till sommartid. Många ickehomosexuella drabbas genom denna ofrivilliga tidsresa av något slags jet lag från vilken de återhämtar sig med uppseendeväckande tröghet. Det är svårt att förstå vad som egentligen pågår här. Jag tror faktiskt inte någon vet men en sak är säker, morgonsex mellan män och kvinnor återuppstår inte förrän efter midsommar.

Pollen. Har du någonsin träffat en bög som är allergisk mot pollen? Har du någonsin stött på någon heteroman som inte är det? Svar nej. Homosexuella är i regel inte allergiska mot någonting alls förutom dåligt och/eller oregelbundet sex. Straighta däremot, är svinallergiska mot massa saker som jag inte kommer dra upp här, men framförallt pollen. De älskar även att prata om vilket helvete det är. Det pågår ett konstant tjat om skiten från slutet av mars till början av juni. Under dessa månader blir det inga barn gjorda om en säger så.

Om du någon gång funderat över varför varken du eller någon du känner fyller år på hösten så beror det troligtvis på vårens hänsynslösa sätt att totalt lamslå de heterosexuellas befruktningsförmåga. Det är sannerligen inte lyckans tid att vara straight, nu när våren snart slår till. Men naturen har sin gång och innan någon hunnit yttra “jag är slak som en sälkut” är sommaren åter med sin explosion av blommor, bin och dagen-efter-piller.

Stad: 
Kategori: 
Publicerad i tidning: 

Texten har även publicerats i Nöjesguiden nr 03, 2019.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!