Anusfetischisternas storhetstid är här

13:08 11 Oct 2019

Böjelser hit och böjelser dit. Sexuella alltså. De kommer och går lite som de behagar. Men vad är då på gång i skrivande stund?

Vilka sänghalmens trender ligger och sjuder under ytan? Jag har hört mig för i lite mer erfarna kretsar och svaren på mina frågor pekar unisont söderut - ät din partners röv i höst eller ingå i ofrivilligt celibat i åratal framöver.

Vad folk går igång på är i mångt och mycket individuellt och beror främst på om ens föräldrar verkligen älskade en som barn eller inte. Att det däremot går att urskilja vissa tendenser kring vad som triggar den kollektiva kåtheten ansågs som ett faktum redan på de asgamla grekernas tid. Och visst känns det i luften att vi är mitt uppe i ett brinnande paradigmskifte. Nu lämnar vi åren av tafatt hobbybondage bakom oss och går in i en period där rimjobs är det nya bruna.

En kanske given slutsats om varför det ovillkorliga dyrkandet av analöppningen helt plötsligt är ”the shit” är att det rör sig om någon form av självspäkning. Logiken kring det resonemanget sitter som en smäck med tanke på självhatets kraftiga uppsving i västvärlden och på andra platser. Men icke. 

 

”Senast från mitten av oktober kommer det att råda obligatorisk närvaro vid ändtarmen på alla som du vänslas med”

 

Sextrender är som trender är mest, cykliska, och återkommer därmed kanske var femtionde till sextionde år. Enligt mina beräkningar hade därför anus även ett uppsving hos den könsmogna delen av befolkningen under 60-talet. Är du en millennial ringer du därför med fördel upp morföräldrarna omedelbart för att vältra dig i den sortens kunskap som absolut åldrats väl.

”Ass eating” är eventuellt inget som gemene man hade planerat att ägna sig åt på regelbunden basis i sitt sexliv, utan det har mestadels setts som en quirky kink som drabbar en vid enstaka tillfällen. Är du en av dessa gemene män är det definitivt hög tid att tänka om kring det hela. Senast från mitten av september kommer det att råda obligatorisk närvaro vid ändtarmen på alla som du vänslas med. Och det utan undantag.

Har du oöverkomligt svårt att se skönheten med att spendera tid och otid med, i eller runt om någons rövhål kan det bli en ensam höst inte bara i år, utan ett decennium i avhållsamhet står för bakdörren. Vi vet inte mycket, men en sak är säker, analöppningarnas världsherravälde har bara börjat. Det höstas återigen för alla rektumlovers där ute. Er tid är här, er tid är nu!

Stad: 
Kategori: 
Publicerad i tidning: 

Texten har även publicerats i Nöjesguiden nr 09, 2019.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!