Isabelle Brättemark: "Ingen vill ligga med en betahona"

09:11 4 May 2020

Betahonan i sin nuvarande form har haft sitt uppgång och fall. Det är djävulskt ute att vara en rigid, vänstervriden pk-fitta. Samtidigt som det är svinhett att vara en skön, nykonservativ tjej-tjej. Så hur ska brunstiga, degenererade feministåbäken bära sig åt för att genomgå en evolutionär anpassning och därmed få komma till på nytt?

I ett första steg gäller det att kunna identifiera och förstå alfahonans beteendemönster. Karaktäristiskt för henne är att hon hela tiden säger att hon ”alltid säger vad hon tycker och tänker” samt utger sig för att vara faktadriven över känslostyrd (trots att ALLA inklusive hon själv vet att det är lögn). Hon anser genuint att den Fria Marknaden är den enda sanna trosuppfattningen och hon är verkligen straight, men hånglar ibland med sin väninna på kokainstinna efterfester.

 

"Under vårens parningssäsong är det survival of the fittigast som gäller"

 

Som taktik betraktad är det nog inte gångbart att kopiera alfahonans karaktär rakt av. När du vill pocka på uppmärksamhet från sexuella intressenter bör du istället föra dig på ett sånt sätt att du skulle kunna misstas för att vara alfa med en vag tvist. Vi kan kalla det kvasialfa. 

Som kvasialfa gäller det att hitta de där små nycklarna som vilseför dina aspirerande ligg. Du kan till exempel, i en konversation med ditt potentiella byte, påstå att du är känslodrivet faktastyrd. Detta uppfattas som att du menar dig vara rationellt lagd, men att du de facto är korkad (på ett cute sätt) och därför lätt blandar ihop plattityder av detta slag som en riktig alfa aldrig hade gjort.

Gå sen vidare med att dra alla över en kam. Det får dig att verka osympatisk och arrogant, båda framstående drag hos alfahonan. Var ganska noga med att dina generaliseringar inte är bland de mest uppenbara för att positionera dig mot konkurrenter. Istället för alfaklassikern “alla homosexuella är äckliga”, pröva något i stil med “alla homosexuella är dåliga på att använda rengöringsmedel som fungerar utmärkt i alla badrum, är milt mot miljön och anpassat till kakel dvs utan slipmedel”.

Och, det viktigaste av allt kanske: nämn inte i din tinderbio (eller någonsin) att du brinner för, bryr dig om och/eller tänker på återvinning, mänskliga rättigheter och/eller jämlikhet.

Om du som läser är feminist aka betahona hoppas och tror jag att du känner dig manad att ta i från klittan nu och inte låta alfahonorna dominera hejvilt framöver. Under vårens parningssäsong är det survival of the fittigast som gäller, så släng din rakapparat långt åt helvete och låt din lebbsnagg växa ut till ett blont, böljande svall pronto.

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!