The Smashing Pumpkins – CYR

Anna Bjermqvist 00:00 29 Nov 2020

Det generösa dubbelalbumet med 20 spår är The Smashing Pumpkins poppigaste någonsin. Gruppen rör sig allt längre ifrån sina punkiga rötter vilket jag tycker är synd. Soundet må vara nytt för bandet i fråga, men vill man lyssna på den här typen av poprock präglad av åttiotalsromantiserande så finns det bättre musik.

Och dom här syntharna. Jag är så trött på dom. Kan vi inte komma överens om att lämna dom bakom oss nu när vi går in i 2021? Jag orkar inte höra en enda låt till som lika gärna hade kunnat vara ett intro till Strangers Things. Skivan är otroligt enformig – alla spår har samma tempo, stil och förmedlar samma känsla. De hade kunnat stryka typ tio låtar på skivan som just nu bara känns överflödiga.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Michaela Åberg - Merry Crisis

Så länge jag kan minnas har jag varit svag för psykedelisk rock. Musiken lyckas många gånger gräva sig långt innanför huden, men det finns även flera fall då psykrocken har misslyckats och i stället framstått som pretentiös. Det hela beror helt enkelt på vem artisten är. 

Bicep – Isles

2020 var ett år av hemmasittande, men på Isles har Bicep gjort en musikalisk jorden runt-resa, influerade av Londons alla ljud.