Sebastian Stakset - Genom vatten och eld

Armani Maleh 00:00 13 Sep 2018

Trots att jag växt upp med hiphop och RnB var den svenska hiphop-världen obekant för mig. Jag har absolut ingen aning om ni vet typ Latin Kings, Petter, Abidas och Kartellen. Minns bara att min bästa kompis lyssnade på Kartellen för att hennes pojkvän gillade Sebbe Staxx. Men det är längesen nu.

Sebbe Staxx heter nu Sebastian Stakset och släpper sitt andra solo-album Genom vatten och eld. Han har lämnat tiden med Kartellen långt bakom honom och nutiden handlar om att blicka framåt. Det är lugna beats backade av en lagom hård röst som passar bra ihop. I brist på bättre formulering känns det som en typ av vuxen hiphop, en lite äldre och mognare aura. Möjligtvis kan det vara därför det inte riktigt känns spännande för mig. Tillhör jag en för ung generation? Slutar hiphop vara intressant när det inte längre handlar om droger, alkohol och tjejer? Gud vilken platt personlighet jag har.

Skivbolag: 
Artist: 
1 Visa kommentarer (1)

Fler musikrecensioner

Beabadoobee - Love Worm EP

Brittiska Bea Regner är frontpersonen bakom Beabadoobee. Hon är bara 18 år och har redan lyckats med det många drömmer om - att ta sina flickrumsinspelningar och omvandla dem till flera miljoner streams.