Låpsley - Through Water

Tina Rosenfink 08:19 20 Mar 2020

Under tiden som brittiska Holly Lapsley Fletcher, som går under artistnamnet Låpsley, arbetade med Through Water genomgick hon livsomvälvande förändringar och skivan handlar till stor del om att vara en ung kvinna i dagens hårda klimat. I teorin är jag målgruppen, jag är bara ett par år äldre än Låpsley, men det finns ingenting som talar till mig på den här skivan. I sitt pressmeddelande berättar hon att texterna är skrivna till henne själv i framtiden, vilket är en rolig idé som faller platt. Texterna är oinspirerande, och i kombination med hennes elektroniska pop låter hela skivan som ett gäng radiovänliga ballader. 

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

The Sweet Serenades - City Lights

The Sweet Serenades självsäkra debut för drygt ett decenium sedan var full av utpräglat hitvänlig handklappspop som inte uppmärksammades efter förtjänst, men två uppföljare har inte nått riktigt samma höjder.

Basia Bulat - Are You in Love?

Med sitt förra album Good Advice för fyra år sedan tog kanadensiska Basia Bulat steget från lovande till levererande. Den gången fick hon hjälp av Jim James att skapa sensationell varmt orkestrerad upptempopop. Hennes senkomna femte album är inte lika omedelbart, men faktiskt ännu starkare.