Lamix - Ingen som hör

Armani Maleh 00:00 17 Feb 2018

Jag är inte den enda som är fullkomligt imponerad och blown away av Lamix framgång. Debutsingeln Hey Baby släpptes juni 2017 och sedan dess har han vunnit Framtidens Artist på P3 Guld och blivit grammisnominerad för remixen på ovanämnda singel. Nu är han här med sin första EP, endast ett år efter att han började spela in låtar.

20-åringens debut innehåller sju fulländade spår, och att lyssna på dem känns lite som att läsa hans dagbok. Vi får höra både hoppfulla kärlekslåtar och mörka texter om hans tuffa uppväxt. Titelspåret är brutalt ärligt där Lamix vittnar om hur hårt han kämpat genom livet och hur ensamheten ibland är det rätta valet.

Lamix var mitt ledmotiv hela förra sommaren, och ärligt talat så skulle jag inte klaga om han blir det i år igen.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Kassia Klein - Death To All Things Pop

Låt mig presentera: Death To All Things Pop, en skiva som kommer göra dig till en bättre person. Kassia Klein som består av Maja Gödicke och Kåre Vernby (Farväl Till Ungdomen) är den perfekta mixen av vemod, romance och pop. Den här skivan har fyllt ett tomrum jag inte visste fanns och jag hoppas den gör detsamma för dig. Låtarna Tystnaden och Kokomo kommer gå på repeat från och med nu. Nej det var en lögn. Hela Death To All Things Pop kommer spelas högt och utan paus i mina hörlurar hela hösten.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!