Lamix - Ingen som hör

Armani Maleh 00:00 17 Feb 2018

Jag är inte den enda som är fullkomligt imponerad och blown away av Lamix framgång. Debutsingeln Hey Baby släpptes juni 2017 och sedan dess har han vunnit Framtidens Artist på P3 Guld och blivit grammisnominerad för remixen på ovanämnda singel. Nu är han här med sin första EP, endast ett år efter att han började spela in låtar.

20-åringens debut innehåller sju fulländade spår, och att lyssna på dem känns lite som att läsa hans dagbok. Vi får höra både hoppfulla kärlekslåtar och mörka texter om hans tuffa uppväxt. Titelspåret är brutalt ärligt där Lamix vittnar om hur hårt han kämpat genom livet och hur ensamheten ibland är det rätta valet.

Lamix var mitt ledmotiv hela förra sommaren, och ärligt talat så skulle jag inte klaga om han blir det i år igen.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Jack White - Boarding House Reach

Att skapa sin egen låda innebär att inte behöva lyssna på den som vill sätta etiketter på dig, förklarar Jack White i Ice Station Zebra, och så blandar han funk, rap (jo, verkligen!) och subtil dov elektronisk rytm med akustiskt jazzpiano till en fullständigt egen groovelåda. På sitt tredje soloalbum är nämligen Jack White redo att utmana var och en som tror sig ha fått grepp om honom och hans musik.