Eivør - Segl

Tina Rosenfink 08:50 20 Sep 2020

Unga Eivør Pálsdóttir från Färöarna har redan en pampig musikkarriär där hon hörts i kända datorspel och stora tv-serier som Game of Thrones. Nu är hon aktuell med musik under eget namn och egen produktion. 

Eivør musikgenre är unik och särskiljer henne från massan, där hon inkorporerar folkmusik med modern elektronisk pop. Det märks att Segl är en påkostad och väl genomarbetad skiva som inte tillåter några misstag eller skavanker. Och det är just det jag saknar, Eivør har missat att addera en personlig touch. Istället känns det som att hon har skapat ännu ett soundtrack till en medeltida fantasyserie och inte en skiva som soloartist. 

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Girlhood - Girlhood

Ryktet säger att Christian Pinchbeck och Tessa Cavanna, som tillsammans utgör musikduon Girlhood, spelar in, skriver och producerar sin musik på en kanalbåt förtöjd vid Notting Hill i London. Pinchbeck har sedan länge ägnat sig åt musikskapande på sin kanalbåt och en dag i sorlet av förbigående utmärkte sig en röst extra mycket. Sjungandes och strosandes hade Tessa Cavanna fångat Christian Pinchbeck uppmärksamhet, och på den vägen är det. 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!