Clinic - Bubblegum

Holly Astera 05:00 7 Oct 2010

Är det bara jag, eller sysslade inte Clinic med hetsig eklektisk punk? Eller garagerock?Kär genre har många namn. Hur som så är Bubblegum en vaggvisa i jämförelse med den smått electroinfluerande föregångaren Internal Wrangler. Punken är inte död hos Clinic, men Ade Blackburn har blivit blödig och skrivit ett flertal melodier som lätt glöms bort i det avskalade soundet som alltmer tagit vid. Tråkigt, tråkigare, Bubblegum.
Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Diesel Park West — Let It Melt

Man stöter ihop med en kär gammal vän, en av de där som var bland de viktigaste men som helt försvunnit från radarn. ”Nämen! Det är ju du!” Och mot logikens alla lagar har båda tid för en fika eller en öl, just där och då! Så fantastiskt kul!

Alex Cameron — Miami Memory

Intelligens. I en tid när det offentliga samtalet styrs av utstuderat dumma twitterstormar i syfte att devalvera både sanning och logik är det nästan överväldigande att stöta ihop med någon som är lugn, resonabel och intelligent, och som inte bara är beredd att stå för alla de egenskaperna utan som dessutom samtidigt är underhållande sällskap. Någon som Alex Cameron.