Bella Boo - Once Upon A Passion

Sophie Winberg 15:13 6 Nov 2019

Mitt liv är inte så mycket mörk industrilokal och sena nätter. Jag har därför en förkärlek till dansmusik som inte lever enbart på klubben, som Bella Boos. Hennes debutalbum släpps via Studio Barnhus, och föddes när Bella Boo fick vetskap om att hon skulle vräkas från sin älskade studio i Stockholm. Hon kände att hon behövde ge studion ett värdigt avsked, och det har hon gjort. 

Once Upon A Passion är så lätt, lekfull och inbjudande att jag kan lyssna på det vart som helst, när som helst. Skivan sprudlar av positivitet och glädje, och överbryggar gapet mellan dansmusik och vardag.  

 

 

 
Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Paul Weller - On Sunset

Det hade kunnat barka därhän. Ju äldre den en gång så så distinkta popeleganten blivit, desto mer har han velat visa mer eklektiska, experimenterade och alltför ofta kosmiska sidor av sig själv. Medan flummeriet har tagit allt större plats i hans musik har den blivit allt mindre angelägen. 

Och just så börjar det, med en låt som är ett sentimentalt samtal med - observera ”med”, inte ”om” - en discokula, och varningslamporna blinkar intensivt när låten halvvägs övergår från låt till friformigt ljudcollage.