Andrew Bird - My Finest Work Yet

Sophie Winberg 00:00 22 Mar 2019

Andrew Bird släpper en ny skiva nästan varje år, i hans diskografi finns ett studioalbum eller en liveskiva från nästan varje år sedan 2001. Det är en maffig katalog att plöja igenom och när jag försökte ta mig an uppdraget, så misslyckades jag rejält. Problemet med Andrew Bird är inte hans talang eller skicklighet, utan bristen på fantasi. Bird har hittat ett sound han tycker om och i snart hundra år har han gjort nya versioner av samma låt. My Finest Work Yet består av tio nästan identiska låtar. Det blir uttjatat och jag blir utmattad. 

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Henok Achido – Bror utan sol (bland rök och stearin)

Henok Achido har rört sig i kulisserna på den svenska hiphopscenen länge. De flesta har förmodligen hört hans rader från Fattarus klassiska låt Mina hundar från början av 00-talet. Bror utan sol (bland rök och stearin) är en ärlig och självrannsakande comeback. Henok Achido är uppriktig genom varje låt oavsett vilket tema den har. 

Dani M - Pusher II

En av Uppsalas främsta MCs är tillbaka för att följa upp förra årets album Pusher med Pusher II. Grammisvinnaren Simon Superti står för produktionerna på ett album som pendlar kvalitetsmässigt.