Bild för Sebastian Lundfall

Sebastian Lundfall

Somrigt på JazzhusetMitt i höstmörkret har Red Carpet Disco Club dykt upp som en strimma solljus på Jazzhuset. Vi ställde ett par frågor till André Laos på balearic-klubben som marknadsför sig med orden ”sangria, palmer och parasoll”.

Inget freaksex på BelleSugen på att ta en öl klädd i lack och läder? Det är inte helt okomplicerat. För ett par år sedan nekades klubben Fetish People Party alkoholtillstånd eftersom alkoholmyndighetens inspektörer ansåg att det rörde sig om en sexklubb. Nu gör Freak Society ett nytt försök och öppnar fetischklubb på Belle, den här gången med ett tydligt sexförbud. Vi har talat med gruppens styrelse. 

Äkta dansglädje

Den senaste tiden har jag funderat lite extra över kopplingen mellan sport och klubb. Bara för att komma fram till att den inte finns. Den enda möjliga parallell jag kan komma på är den till discodansen – enligt Wikipedia Sveriges populäraste tävlingsdans. Har du sett någon dansa disco någon gång? Det ser helt fantastiskt dumt ut. Att titta på discodans på Youtube gör mig nästan lika glad som att presentera månadens tio festligaste klubbar.

Scen för ny svensk popBandet Bye Bye Bicycle har nyligen gett ut sitt debutalbum och reser just nu land och rike runt för att promota skivan. Samtidigt startar sångaren André Vikingsson popklubb på Pustervik tillsammans med Peno Andersson från Adore Music.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!