Nyinvigning av Hotel J.

Pontus de Wolfe 10:01 9 Sep 2011


Onsdagkvällen bjöd på båtfärd ut till Nacka Strand och nyinvigningen av Hotel J. Tar man in där spelar man förmodligen golf och gillar marinblått. Jag ska börja göra det så jag kan bo där. Skare va skare va. Vattenvägen ut till Vaxholm har jag tagit många gånger, spännande var det att hoppa av en bit på vägen!

I backen kunde man spana på katamaraner och gissa vad såna med tre baljor heter. Tretamaran? Trippelian? Sanningen låg så himla tråkigt nära gissningarna.

Huskatten gjorde sig lite extra blå och letade kvarglömda snuttar av den läckra ingefära-laxen och utstrålade lite allmänt att den äger.

De bästa rummen såg ut så här. Praktiskt med vinbar på balkongen!

Utsikten var ju magisk där uppifrån! Vi fick span på gamla Tornvillan och styrde dit medsamma. Jag kom på mig själv att peka ut åt höger och utbrista "Fint med naturberg där." Elsa nästan knuffade mig över räcket.

Villan bjöd på rena tapet-bonanzan. Här en av favoriterna med ekblad som återkom i svart, blått och grönt.

Villan byggdes på den tiden då "WC" stavades såhär.


Vi klättrade upp till kåkens praktiska helikopterplatta. Det vill jag ha med i min lägenhetsannons nån gång. Praktisk helikopterplatta. Murrig jordkällare. Smaka på det.
   Här i bakgrunden skymtar vi återigen naturberget.

Quaaak.

Och vips så blev det mörkt. Tack alla partajare och snälla servitörer, ert hotell blir säkert en succé!

 

P
 

Fler blogginlägg från Pontus de Wolfe