Lyfta och sedan landa på samma ställe.

Pontus de Wolfe 16:53 9 Oct 2012

Jag sitter med ett program för att göra saker med min hemsida, och ni som har gjort det vet hur jävla jävligt det är och att hela dan går förbi för att man får mani på att försöka lägga saker och ting till rätta genom att försöka och försöka igen fast man vet att ingenting i grunden egentligen händer pga. man själv som amatör på dataspråk aldrig kan mötas med dem som är idioter på allt som kan kalla estetiskt - nej aldrig aldrig skola de mötas! Jag går väl hem ännu en dag utan att egentligen ha gjort något, utan att bli tillfredställd, utan att ha utfört någonting. Jag får låtsas att jag varit sjuk för summan är densamma.
   Känslan av att landa efter en tids flygtur och märka att man är tillbaka på samma ställe som man började på. Samma som efter att jag slutfört sjösättningen av ett stort projekt - säg en skiva och jag har flugit en lång lång bit på folks reaktioner och saker som går bra och sen när jag landar märker jag, att jag är på exakt samma ställe som förut. Möjligtvis är det en väldigt trygg egenskap, för jobbigt hade det väl varit att landa och inte känna igen sig. Men ändå, man tror att den senaste flygturen är den där som ska ta en bort i galenskap till andra världar för alltid, och så står man ändå till kvällen i sitt kök och kokar potatis. Besynnerligt, men vanesak. En "Bli inte överraskad om ni aldrig blir överraskade" sort of thing.

 

P

Fler blogginlägg från Pontus de Wolfe