Hej då Nöjesguiden! Bloggen flyttar till www.pontusdewolfe.com/blog.

Pontus de Wolfe 15:42 22 Oct 2012


Farväl du gamle domänplats! Nu flyttar jag till min egen adress och smälter således samman min blogg med mitt artistjag ytterligare, vilket tiden känns mogen för. Nojesguiden.se är en sajt som ser ganska annorlunda ut nu mot när jag började blogga här för 1,5 år sen ungefär. Blogglistan som då utgjordes av 10 individuella nöjesguidare har succesivt bytts ut och smält samman till en stark och mångfärgad fläta, en kör som sjunger om rättvisa och jämlikhet, vilket förmodligen är nyckeln till att de idag går bättre än någonsin för den. De gör dessutom något så ovanligt för ett gäng bloggare som att ses på fritiden och umgås.
   Jag känner nu att det är dags för mig att gå vidare, inte tillhöra en fläta eller en hårtest som slitit sig. Jag experimenterade med tanken att flytta till någon annan tidning eller så, men kom fram till att; äh! Det slutar ju ändå alltid med att jag vill göra allt på mitt sätt i slutändan, utan blickar över axeln eller undermedvetna dragningar till att passa in från min egen sida.
   Mer plats för osminkad dramatik, utspel och snusk med andra ord! Och ni finner det på:

 

www.pontusdewolfe.com/blog

 

Ta gärna vägen via hemsidan, www.pontusdewolfe.com, så får du med hela bilden om du inte fått det förr! Feedbacka, kritisera och följ mig så lovar jag att göra mitt för ett underhållande och rikt innehåll.

 

Puss,

 

P

Fler blogginlägg från Pontus de Wolfe