Tävling! Vinn Silvia Avallones "STÅL"!

Pontus de Wolfe 18:01 10 Oct 2012


Gick förbi Pocket Shop i Kulturhuset för någon vecka sen och fastnade med ögonen på den här: senaste släppet i Excess-serien, de små små böckerna från Pocketförlaget. Jag visste inte vad den handlade om då utan köpte den på omslaget, och glad är jag för det för det är bra läsning alltså!
   Nu är det så att jag fick tag på tre ex till som jag vill dela med mig av till er läsare, så var med och tävla om ni känner er pepp! Ni kan läsa hyllningen i DN från i våras som för att övertyga er annars.
   Reglerna är som vanligt mycket enkla: maila mig på music@pontusdewolfe.com om vad den senaste boken ni läste var och om den var bra/dålig i några få ord. Det går bra att skriva i kommentarerna också, men då får ni inte glömma att skriva med er mailadress.
   Tävlingen pågår veckan ut, lycka till!

 

P
 

Fler blogginlägg från Pontus de Wolfe