Skulle jag gå utanför dörrn idag så skulle jag gå till Skansen.

Pontus de Wolfe 12:15 13 Oct 2012


Förra lördan var det på pricken lika fint väder som idag. Då tog vi några vänner under armen och begav oss till Skansen, över vattnet uppför kullen. Träffade på ett djur redan på båten - i väldigt Sandra Beijersque:t ljus - som levde farligt under färjegrindarna. Våffelköerna var långa, men förvånansvärt lite mat i övrigt. Den enda egentliga födan var nog vi.

All of natures beautiful traits.

Typ jag idag.

Vinnare i all time cuteness och publikvänlighet: lodjursungarna! Varför åkte inte han som vann årets bild på fejkade lobilder till Skansen och fotade istället?

Ni har väl alla sett foton på en älg vid ett vattenbryn förut, jag behöver väl knappast zooma in? Mina vänner är hetare i såna fall.

Grods.

Salvan är part animal, men han kommer inte med bur inkluderad.

100 spänn, 200 % djur. Åk.

 

P
 

Fler blogginlägg från Pontus de Wolfe