Ohipster-loppis i Huddinge.

Pontus de Wolfe 10:54 10 Sep 2012


Medan många av er kanske var på årlig 2 km-loppis i Hornstull/Aspudden, åkte vi ut till de riktiga proffsen vid en åker öster om Huddinge, dit localsen tar sina truckar och kombis varje söndag och säljer av sitt lump och skvallrar om allt som hänt i veckan. Gärna med just dig. Life's necessities hittar man där, här kommer några exempel:

Läktare ingår.

Jag minns bangolf från då jag var liten, då hette det minigolf. Förhoppningarna var stora när man lade ned bollen vid första banan. Kanske satte man den på 2, då kanske det var rekord på gång! Sen drevs man längre och längre ifrån den förhoppningen i 18 steg och fastnade på nån jävla väderkvarns-bana där man fick maxslag och sköt ut bollen i enbuskarna. Småsyskonen kom och tröstade.

Från innan hon dog.


Bandet lira låten "Vill fröken köpa löken för en krona?". Det roliga är att det är vad en lök kostar på ett ungefär idag, så det måste varit hiskeligt dyrt på den tiden visan är menad att utspela sig på.

Jag fyndade dessa ursnygga dj-case, så nu ryker Hannah Montana & ett lurvigt grönt jag har fraktat väskorna i i sommar. Billigt kinesiskt kopierings-skit.

Var ni på den andra loppisen månne - hittade något kul? Nu ska jag ut och springa.

P

Fler blogginlägg från Pontus de Wolfe