När livet fick och förlorade mening: David Cross och Tony Hale hälsade på i PP3

Parisa Amiri 17:41 15 May 2013

Hej, AD-bloggen! Som bilden skvallrar om samt de två tidigare inläggen här så hade PP3 och Sverige finbesök igår, när Tobias och Buster som vi måste kalla dem var här. Har versalvrålat med oräkneliga skiljetecken över hur magisk den upplevelsen var, så ni slipper den biten, men jag befann mig verkligen i ett rusmoln dagen ut igår. 

Går radiosnacket att lyssna på då? KNAPPT, men låt oss anstränga oss trots kass engelska och starstruckness:

Lyssna: PP3: "It's a smart show and we give respect to the audience"

 - David Cross stol kollapsade under sändning. Och stolen han försökte ta istället. Alltså det var, fysiskt, Tobias som försökte få till någon slags värdighet i den stunden. RYS.

 - Vi pratar om att AD är en sk "smart show", jag drog ett superlätt skämt om Jim Belushi och: David Cross skrattade. Känslan går bara att beskrivas som: WIIIIIII.

 - Påstod att Arrested Development delar på internet med porrindustrin. /noll filtrering

Lyssna: PP3: "David has to go through a lot of abuse"

 - Frågar Tony vad som egentligen beskrevs som felet på Buster då inte en jävel vet. 

 - Blev de riktiga (notera att jag smällde in ännu en skämtreferens av hundra i den här intervjun "dozens of them") never nudesarna sura?

 - Är Michael Cera den enda som inte har åldrats?

 - "Thank god Parisa is here" sa David Cross ANTAGLIGEN som ett skämt men jag vill att de sekunderna spelas upp i mitt huvud resten av mitt liv. 

 - Och så det sjukaste i hela intervjun: när jag tog upp att det mångbottnade i "I just blue myself" för mig är ännu roligare då David Cross karaktär i Scary Movie 2 gjorde just det antydda på sig själv. Tydligen hade David aldrig tänkt på det? Känns som att jag har upptäckt en ny kontinent!

26:E MAJ PEOPLE!

Fler blogginlägg från Parisa Amiri