Arrested Development

Hjälp mig få in de här i min telefon already?!

Parisa Amiri 11:41 28 May 2013

Jag måste få skicka Lucilles kassa blinkning innan dagen är slut. 

Storheten med Vulture slutar inte precis vid kommentarsfältet, där någon jag redan älskar lämnat förslag på ytterligare AD-emoticons och tänkt på Lucille's rape horn, Steve Holt, en krokhand, en juicebox och en note (why you always leave a note). 

Läs mer

Showdown: vår premiärvisning av Arrested Development S4

Parisa Amiri 16:22 27 May 2013

Boom! Vi var kanske tio-femton fans som samlades i Barbros biokällare igår kväll för att se de första avsnitten av AD:s karaktärscentrerade säsong. Ingen lyckades få låna en trappbil kvällen till ära men man fick leka Gob med en (nyckellös då uthyraren inte litade på oss) Segway och hard hat. Här Hanna och Jakob. 

Det första jag såg när jag kom in var min gudfar Jonas Adner, en av arrangörerna, som stod och ritade en blå hand med stor omsorg på en "You're killing me, Buster"-skylt. 

Jag hann se de tre första avsnitten innan jag tog tunnelbanan hem. 

Efter att ha undvikit internet och speciellt flyktiga utlåtanden på Twitter för att inte bli spoilerrasande eller åsiktsfärgad råkade jag se en kommentar på Instagram bara någon timme innan, "Sitter och gråter efter att ha sett Arrested Development".  Mina förväntningar slog i botten snabbt. Och kanske lika bra, då säsongen är uppbyggt på ett helt annat sätt och kommer att kräva en del omjusteringar i huvudet innan man kan uppskatta det helt. 

Recappar när jag sett om avsnitten men kan bjuda på att de enda som inte åldrats EN DAG var Lucille och George Bluth. De andra var När-Ricky Gervais-nådde-Hollywood-glansiga.

Tills dess kan ni höra när jag, imorse i PP3, och Linnea så ospoiligt som möjligt diskuterade säsongens eventuella hafsighet:

Lyssna: "Det går VÄLDIGT fort!"

Läs mer

När Jonas Adner träffade Tobias Fünke och Buster Bluth!

Parisa Amiri 17:08 23 May 2013

Det blev alltså lil' geniet Jonas som fick intervjua Tony och David efter att jag haft dem på besök i PP3! Kände att jag behövde dela med mig lite av lyckan. Intervjun kan ni läsa här, där Europes Joey Tempest är med på ett hörn och David Cross kommer ut som eurovisionfan. 

Detta gav mig sinnessjukt rys:

Jag kan säga å Will Arnetts vägnar att varje gång hans karaktär gör trolleritrick till tonerna av den låten så tänker han på Sverige. Hela hans karaktär bygger på det.

Finns ju inte ett jack shit jag kan säga å Will Arnetts vägar. 

Läs mer

Känslan av att det händer roligare saker någon annanstans...

Parisa Amiri 11:25 22 May 2013

...går inte att ignorera i det här fallet. 

Läs mer

När livet fick och förlorade mening: David Cross och Tony Hale hälsade på i PP3

Parisa Amiri 17:41 15 May 2013

Hej, AD-bloggen! Som bilden skvallrar om samt de två tidigare inläggen här så hade PP3 och Sverige finbesök igår, när Tobias och Buster som vi måste kalla dem var här. Har versalvrålat med oräkneliga skiljetecken över hur magisk den upplevelsen var, så ni slipper den biten, men jag befann mig verkligen i ett rusmoln dagen ut igår. 

Går radiosnacket att lyssna på då? KNAPPT, men låt oss anstränga oss trots kass engelska och starstruckness:

Lyssna: PP3: "It's a smart show and we give respect to the audience"

 - David Cross stol kollapsade under sändning. Och stolen han försökte ta istället. Alltså det var, fysiskt, Tobias som försökte få till någon slags värdighet i den stunden. RYS.

 - Vi pratar om att AD är en sk "smart show", jag drog ett superlätt skämt om Jim Belushi och: David Cross skrattade. Känslan går bara att beskrivas som: WIIIIIII.

 - Påstod att Arrested Development delar på internet med porrindustrin. /noll filtrering

Lyssna: PP3: "David has to go through a lot of abuse"

 - Frågar Tony vad som egentligen beskrevs som felet på Buster då inte en jävel vet. 

 - Blev de riktiga (notera att jag smällde in ännu en skämtreferens av hundra i den här intervjun "dozens of them") never nudesarna sura?

 - Är Michael Cera den enda som inte har åldrats?

 - "Thank god Parisa is here" sa David Cross ANTAGLIGEN som ett skämt men jag vill att de sekunderna spelas upp i mitt huvud resten av mitt liv. 

 - Och så det sjukaste i hela intervjun: när jag tog upp att det mångbottnade i "I just blue myself" för mig är ännu roligare då David Cross karaktär i Scary Movie 2 gjorde just det antydda på sig själv. Tydligen hade David aldrig tänkt på det? Känns som att jag har upptäckt en ny kontinent!

26:E MAJ PEOPLE!

Läs mer

Post Buster/Tobias-intervjun

Parisa Amiri 17:46 14 May 2013

Låt mig bara njuta av de här orden. Imorgon ska vi TALA. 

Läs mer

Arrested Developments pressdag är här!

Parisa Amiri 09:57 14 May 2013

Och en dröm går i uppfyllelse. 10.15 ska jag få träffa samt - om möjligt, pga oerhört nervös - prata med Tobias och Buster. HUR SKA DETTA GÅ

Läs mer

Arrested Development Season 4 - Officiell trailer!

Parisa Amiri 09:54 13 May 2013

AD-bloggen här igen, hej! 

Michael Bluth verkar ha flytt sin familj igen, misslyckats med att hålla sig borta, George Michael suktar fortfarande efter Maeby, Buster är ett nervvrak med förlamande panikångestattacker, Lindsay och Tobias misärförhållande fortsätter och Fatboy Slims "Praise You" verkar ha letat sig in i soundtracket?! Tillsammans med Final Countdown, som för en gångs skull är ett motiverat låtval. 

26 MAJ, PEOPLE.

Läs mer

NBC <3 Arrested Development

Parisa Amiri 15:01 6 May 2013

Precious Arrested Development (RÄKNAR NI OCKSÅ NER TILL 26 MAJ?!) sändes och lades ner på svikarkanalen Fox - där bl.a. New Girl och the Mindy Project sänds idag - men hade nära samröre med NBC. Eller iallafall deras personalstyrka. Nedan följer några exempel på geniutbytet med framförallt The Office: 

The Office-Darryl!

Office-Andy "Nard dog" Bernard! När Ed Helms spelade den oraggbara mäklaren. 

Office-Phyllis i mötesrummet. 

Min själsfrände, Office-Kevin. 

Gulle-Kenneth från 30 Rock utsätts för Gob. 

Andy Samberg spelade en miniroll i en Las Vegas-hiss med en "I just blue myself"-Tobias och Kitty.  

Här ser ni serieskaparen Mitchell och två av stjärnorna som av hänsyn till vårt underhållningsbehov tagit roller i kommande AD-säsongen, Kristen Wiig som en ung Lindsay och Seth Rogen som gud vet vem men det lär bli fantastiskt. Så vet ni att vi även kommer att få se bl.a. Jean-Ralphio (jag vägrar ta in hans verkliga namn) och John Krasinski. Nu mår vi va? 

Låt oss avsluta med ett par gifs från premiären, mest för att jag inte vill acceptera att ännu ett AD-inlägg är slut. 

Läs mer

Första sneak peaken på Arrested Development!

Parisa Amiri 15:16 30 Apr 2013

De har lagt på någe slags flöjt/annat blåsinstrument? Vet inte om jag kommer kunna hantera detta. 

All is well med Buster och Lucille, dock. 

Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla