KTH mer än gillar Parfym

Parisa Amiri 09:35 4 Apr 2012

Det här trötta trollet fick sätta ihop en egen parfym på KTH för ett litet tag sen. I labbrockar fick vi lukta oss genom kanske HUNDRA doftoljor, allt från karamell till sommaräng och rosenträ. Blev alldeles yr, Brita var tvungen att ta en mini-promenad för att ta sig igenom det. Om vi bortser från den fysiska prövningen var det riktigt roligt. 

Roligast var ändå att man blev sitt högstadiejag DIREKT. Skyller på känslan av att ha en lärare och det låga blodsockret. Om jag och Brita hade gått i samma klass i högstadiet hade vi nog blivit lärarnas skräck. 

Kanel - Fireball

Kardemumma - Svett

Fänkål - Kan Jang

Mina doftassociationer - även kattkiss, Fernet, munskölj, fönsterputs - oroade mig. 

Brita plockade upp en bok och försökte smälta in bland studenterna. Du får väl byta ut salongsfrippan mot en hemmatonad och när du ändå är igång byta ut Minimarket-skorna mot Skopunkten först. Här lurade du INGEN!

Min slutgiltiga parfym då, som var tjusigt märkt med mitt namn, luktade havsbris, verbena (hade aldrig trott, men min favorit), äppleblom och CHAMPACA. Varför jag blev så förtjust i CHAMPACA - går bara att skriva i versaler - berättar jag i det här klippet:

HAHA! "Några modebloggare". Det var det värsta. 

Fler blogginlägg från Parisa Amiri