We Are Sthlm: hiphopinvigningen!

Parisa Amiri 17:33 20 Aug 2013

Finn ett obnoxious fel på detta backstageschema som förekommer fler gånger än en (gång, fick något sjukt behov av att addera det). Förra tisdagen var jag alltså med och hostade We Are Sthlms HISTORISKA hiphopinvigning i Kungsan sisådär fyra timmar, med min partner in yappin, Adam Tensta. 

Något av det mest givande jag har varit en del av, någonsin. 

Anledningen till att just jag var med var delvis för att hela invigningen också fungerade som ett slags Nästa Nivå-showcase, där alla våra talanger från den kommande webbtv-serien fick uppträda med sina artistcoacher inför SJUTTON TUSEN personer. Nu är det bara någon månad kvar tills vi kan visa er allt vi skapade nere i Köpenhamn!

Den andra delen....för att det var extremt kul. 

Sex timmar kvar till showtime, fick känna lite på scenen. 

Ett par timmar kvar, förhäng. 

En halvtimme kvar och all dolled up (tack vare två älskade syrianer och ett svidande hål i plånboken) samtidigt som publiken fylls på och jag slentriandansade till Bugatti. 

Först ut, gänget i Baba Recordings! Baby Namo spelade en låt från sin kommande EP och jag betedde mig ovärdigt.

Cleo och hennes Femtastic-crew, mest blown away blev jag av Kristin Amparo!

Linda Pira i That Shit Cray-byxor. Inget har någonsin varit mer rätt. FÖRSTÅ att alla dessa fantastiska artister delade på en scen under en och samma kväll.

Och då har jag inte bilder från när gänget i Hemmalaget (dessa Simon Emanuel och Dida/1999, Taro, Ison och Fille med hela Highwon, Mackbeats och samtliga tjejers stora favorit Malcolm B) körde och inte heller Redline-familjen (för att bespara er en eventuell googling: Stor, Linda Pira, Labyrint, Amsie Brown, Carlito, Salazar Brothers, Dani M och Mohammed Ali, varsåGODA) märker jag nu. Utöver detta gäng sista minuten-bokade vi även Abidaz och Sebbe Staxx?!

Magisk kväll och sjukt kul att vara en del av denna hyllning till svensk hiphop. Genom att stå och blaja och vagga på scen. WIN

Fler blogginlägg från Parisa Amiri