Daniel Hallberg blev igenkänd

Enligt obekräftade uppgifter från personerna bakom Instagramkontot snallchatten blev Daniel Hallberg igenkänd på Hornstulls marknad i helgen. Grattis Daniel!

Apropå Daniel Hallberg sägs det att när han utsågs till Sveriges bäst klädda man av tidningen Café bedömdes han vara för okänd för att vara på omslaget utanför Stockholm. Därför fick fotbollsspelaren Emil Forsberg pryda omslaget i resten av landet.

0 Kommentera

Avlyssnat

Just nu rear Adlibris ut Daniel Redgerts memoarer. Ett signerat exemplar av Vem fan är han? säljs för 49 kronor, medan ett osignerat exemplar går för 39 kronor. Den som är skicklig på matte räknar snabbt ut att det innebär att Adlibris värderar Daniel Redgerts autograf till 10 kronor.

När delar av Nöjesguidens redaktion tog en fredagsfika på Lion Bar i Gamla stan hände något osannolikt. När en redaktionsmedlem sa "två öl, tack" till bartenden fick han svaret "De är slut". På tappen satt en lapp med texten "Det är slut. It's finish". Det visade sig att Lion Bar hade helt slut på 29 kronors-ölen Gränges. Om detta må vi berätta.

Visst att folk snor skämt av varandra i sociala medier, det kan vi leva med. Men när ett semikänt mediepar blev föräldrar häromdagen lånades bildtexten till fotot på deras mirakel rakt av från en kvinnlig svensk komiker, som även hon blev mamma nyligen. Hänger ni med? Inte vi heller.

Förra våren uppmanade Morrissey sina fans att rösta på det högerextrema partiet For Britain. I samband med det meddelade Peter Birro, som älskat Morrissey i tre decennier, att han inte längre vill kännas vid sin idol. Men på tisdagen gillade Peter Birro en tweet från ett Morrisseynyhetskonto. Gammal kärlek rostar kanske aldrig.

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla