Johan Jureskog (t.v).

Vild hamburgerbeef i kocksverige

17:27 7 Apr 2016

En vild hamburgerbeef har blossat upp kocksverige i samband med att Johan Jureskog lanserar tre burgare tillsammans med McDonald's. 

Johan Jureskog gick tidigare i år ut med att han kommer skapa tre hamburgare för snabbmatskedjan McDonald's. Detta har gett svallvågor i kocksverige då den franske bagaren Sebastien Boudet igår gick ut och kritiserat Jureskog hårt i en instagrampost. Sebastien kallar bland annat samarbetet för "ett jävla skämt" och efterlyser kockar med mer integritet. 

Klicka på bilden för den fulla posten.


"Nu får det fanimej vara nog"


Ett flertal kockar pingas in, och Jureskog går slutligen till motattack med tio kommentarer. När vi pratar med Jureskog själv är han allt annat än road av tilltaget. 

– Han är en jävla f***a. Det är inte första gången den här idioten smutskastar kollegor. Jag och Sebastien har haft en bra dialog tidigare, och jag älskar Frankrike. Men nu får det fanimej vara nog. 

Vad har du fått för reaktioner från övriga kocksverige. 

– Håkan Thörnström har ringt mig, Leif Mannerström har ringt mig, och alla backar mig. Jag tänker med hjärtat och vill verkligen göra det här samarbetet. Folk som dissar det är bara avundsjuka.  

Sébastien Boudet ger sig dock inte, och har efter Jureskogs svar postat ytterligare två uttalanden på sitt Instagramkonto. Ett där han svarar Jureskog, och ett där även Leif Mannerström får sig en balettkänga

Jureskogs tre burgare kommer att finnas på McDonald's från och med den 12 april. Läs omdömen om alla tre här

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Melanders Södermalm

Det var i början av förra året som det meddelades att Söderhallarna skulle renoveras inom en nära framtid, och majoriteten av de etableringar som huserar där behövde maka på sig. En av dessa var Melanders som befunnit sig på adressen sedan 1992. Sökandet efter nya lokaler sattes därmed igång och i slutet av samma år meddelades att Melanders istället tar över Södra Sällskapets lokaler på Åsögatan. 

Krogrecension: Poppy

Öppningen är fortfarande så pass ny att inte ens serveringstillståndet är på plats i samband med att vi besöker krogen för första gången.

Krogrecension: Gurras

I samma ögonblick som vi stoppar in foten på Postgatan 16 möter huvudpersonen själv upp med ett fast handslag och ett smittande leende på läpparna.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!