Johan Jureskog (t.v).

Vild hamburgerbeef i kocksverige

17:27 7 Apr 2016

En vild hamburgerbeef har blossat upp kocksverige i samband med att Johan Jureskog lanserar tre burgare tillsammans med McDonald's. 

Johan Jureskog gick tidigare i år ut med att han kommer skapa tre hamburgare för snabbmatskedjan McDonald's. Detta har gett svallvågor i kocksverige då den franske bagaren Sebastien Boudet igår gick ut och kritiserat Jureskog hårt i en instagrampost. Sebastien kallar bland annat samarbetet för "ett jävla skämt" och efterlyser kockar med mer integritet. 

Klicka på bilden för den fulla posten.


"Nu får det fanimej vara nog"


Ett flertal kockar pingas in, och Jureskog går slutligen till motattack med tio kommentarer. När vi pratar med Jureskog själv är han allt annat än road av tilltaget. 

– Han är en jävla [...]. Det är inte första gången den här idioten smutskastar kollegor. Jag och Sebastien har haft en bra dialog tidigare, och jag älskar Frankrike. Men nu får det fanimej vara nog. 

Vad har du fått för reaktioner från övriga kocksverige. 

– Håkan Thörnström har ringt mig, Leif Mannerström har ringt mig, och alla backar mig. Jag tänker med hjärtat och vill verkligen göra det här samarbetet. Folk som dissar det är bara avundsjuka.  

Sebastien Boudet ger sig dock inte, och har efter Jureskogs svar postat ytterligare två uttalanden på sitt Instagramkonto. Ett där han svarar Jureskog, och ett där även Leif Mannerström får sig en baletttkänga

Jureskogs tre burgare kommer att finnas på McDonald's från och med den 12 april. Läs omdömen om alla tre här

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Poppy

Öppningen är fortfarande så pass ny att inte ens serveringstillståndet är på plats i samband med att vi besöker krogen för första gången.

Krogrecension: Gurras

I samma ögonblick som vi stoppar in foten på Postgatan 16 möter huvudpersonen själv upp med ett fast handslag och ett smittande leende på läpparna.

Fei

Lägst upp i Petter Stordalens senaste hotellkomplex, ute på Lindholmen, ligger restaurang Fei. En kinesisk tillflyktsort med utsikt över Göteborgs hamninlopp. Byggherren till fastigheten som restaurangen och hotellet ligger i är den kinesiska biltillverkaren Geely, mångårig ägare till Volvo. Med en ambition om att skapa en kinesisk restaurang i absoluta toppklass, öppnade ägarna upp plånboken på vid gavel och importerade både stora delar av inredningen, samt några enligt utsago, riktigt vassa kinesiska kockar.

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!